Det är bara en vecka sedan jag kom tillbaka från min semester men vad mycket som har hänt den veckan.

Först var vi ute och åt middag med min systerson Hansa och hans Gittan, det var en trevlig kväll på Vegera.


På måndagsmorgonen var jag hos min reumatolog för kontroll, då fick jag en kortisonspruta i en axel som ständigt värker. Han kollade med ultraljud och såg att där var både inflammation och kalkbildning.

Jag blev också skickad till lab för blodprover, samtliga prover var helt ok.


Senare på eftermiddagen fick vi besök av Kalimeravänner som var på semester i Rethymno, Lisa, Bosse och Lasse, så trevligt det var att träffas över en fika.

Jag tog tyvärr ingen bild, jag glömde det. Däremot vill jag visa den fina lilla sminkväskan som jag fick och som Lisa sytt själv.


I går kväll fick vi besök av inte mindre än 5 glada trevliga tjejer. Det var min brorsdotter Anneli med sina vänner som var på semester i Gerani. Eftersom det är så nära oss var det självklart att de skulle hälsa på oss.